Wednesday, December 4, 2013

3 HARI PENUH MAKNA | HIDAYU & ISKANDAR ADI

Assalamualaikum wbt

1 entry ringkas sempat disdiakn...
kerana ayu ingin berkongsi kegembiraan...
Alhamdulillah, 29/11/2013, ayu selamat diijabkabulkn dgn 1 lafaz sakinah dan menjadi zaujah kepada Iskandar Adi..
katanya, tak praktis pa pon...tapi kelihatan dari tabir tirai pintu, nampak dia sangat tenang dan mudah melafazkan...




30/11/2013 merupakan majlis resepsi di rumah ayu...syukur Alhamdulillah, cuaca mendung dan semua dipermudahkn Allah..syukur...



Pada 1/12/2013 pula, majlis bertandang di rumah Adi...
Hujan rahmat membasahi bumi pada ptgnya dan suasana nyaman Alhamdulillah...



sumber gambar : Sahabat & OP

Sesungguhnya, kami sdg membajai cinta selepas nikah...
Dan Subhanallah, cinta selepas nikah adalah yg terbaik...^_^

sekian dlu entry ringkas dr Ayu...
doakn moga kebahagiaan mengiringi kami hingga ke syurga....

Wassalamualaikum wbt

Friday, November 8, 2013

AIDIL ADHA 2013

Assalamualaikum wbt
  
Actually this entry should be post before2 this..
but since i just transfer the pics into pc, thus now i grabbed the opportunity to create this aidiladha entry...

Finally, my aidiladha for this year, giving me the great raya since im celebrated with my grandma and aunt...
As i always celebrating raya lonely with my parent only...thus, they come to join us together...

enjoy the pics from my phone...






till then...
Wassalamualaikum wbt

WEDDING | SHUHADA & RINO

Assalamualaikum wbt

update about friend's weeding again...
tapi kali ni sahabat semasa ayu di Sekolah Menengah Teknik Lebuhraya, ASTECH...
Siti Noor Shuhada
dulu,semasa tinggal di asrama, ayu tinggal di dorm yang sama dgn shuhada...
lepas dpt invitation drnya, mmg dah tanam niat nak gi jugak walimahnya..
so, here i come...she's superb comel dan cantik...

Alhamdulillah..ayu jumpa ramai sahabat lama...
seronok berkongsi cerita dgn mereka...
tambahan, dah lebih kurang 6 tahun tak jumpa...

okeh...think more..talk less...so, write less...
enjoy the pics...







Moga bahagia till jannah, sahabat..
Barakallahulakuma...

sekian, Wassalamualaikum

Wednesday, October 30, 2013

WEDDING | NURUL ATIKAH & ABDUL HADI

Assalamualaikum wbt

Menyusul bulan oktober yang memberi kegembiraan buat sahabat baik ayu, ayu juga sangatlah gembira dgn beliau yg baru sahaja menamatkan zaman bujang beliau bersama lelaki pilihannya..
Nurul Atikah diberi nama...
She's the wonderful women dan so sweet...

Ayu pernah menjadi roomate Tikah semasa zaman diploma di UiTM Kedah.
Namun, Tikah mendapat tawaran SPA dan berada di diploma hanya 1 semester...
serius, badly sad since dia sangat baik...

Teringat suatu ketika dahulu, semasa bersamanya..
ayu demam dan dialah bertukus lumus menjaga ayu...
sangat terharu dgn ketulusan hatinya..

Apa-apa pun, kini Tikah dah menjadi milik Hadi...
Alhamdulillah, ayu diberi peluang oleh Allah utk pergi ke Majlis Perkahwinannya pada 26/10/2013

Tanpa coret panjang, layan gambar2 yg sempat ayu shoot... ^_^
(klik pada gambar utk gambar yg lebih jelas)














Love U, Tikah..
Baraka Allahu Lakuma

Sekian, Wassalamualaikum wbt

Wednesday, September 18, 2013

DIAM & MOVING FORWARD

Assalamualaikum wbt...

Lama ayu tak create new entry. Menjengah pun jarang kali..
apa berita yg terkini??
im now in industrial training at Malaysian NPK Fertilizer Gurun (NAFAS) in department of commercial & finance.
Memandangkan ofis dekat dengan rumah, 100% la ayu prefer utk stay at home.
In shaa Allah dr 9/9 hingga 13/12...
environment sini, Alhamdulillah...hanya tu yg terucap since mmg selesa dan happy.
Pagi2, berkumandang doa-doa yg bg memulakan kerja harian.
Dalam department pon ada halwa telinga utk staff2.
Staf2 yang baik-baik belaka,
executive yg supervise ayu pon ok...^_^
Overall, sgt bersyukur.

sekian dulu,
Wassalamualaikum wbt

=)

Daisypath Friendship tickers

AZAM..

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text