Friday, September 11, 2009

nEw hAnphOnE + TeSt CaLcULus



hamba tertipu..=(
hamba telah kehilangan handfone kegemaran hamba..
K 810i..
dulu msa membelinya, hamba terlalu cuai dan ketandusan info mengenai fon2 ni.
jadi hamba terbeli fon secondhand yang harganya murah sedikit daripada fon firsthand yg kononnya fon baru..
last2,belum sempat setahun,
dah jadi macam2 ragam..
jadi, dah gi trade in dgn hargaa...
RM100???
sabar je la..
betul juga harga tu berdasarkan kerosakan yang teruk..
sabar ya hati..Allah dah sediakan hikmah d sebalik sume ni..
aduyaii..
so,akur+pasrah je la..
then,hamba ambil fon sony ericsson juga dengan plus RM350
before tu,ada juga tengok fon secondhand pada mulanya..
tapi selepas col mak,
mak suruh hamba ambil fon baru..
habis duit PT hamba..huhu
so, my new fon, S302

how??its nice...?
ok la kan daripada takde fon langsung..Alhamdulillah

12hb......
ada test calculus...
tajuk susah2 la
tapi tak da mood nak study..
maybe sebab belom col mak ayah kot minta restu dan doa..
so, good luck to me..hehe

thats all...
Wassalamualaikum w.b.t

4 comments:

Hana Norisa said...

gd luck for ur calculus test.....bunyo nye macam susah je test tu....adakh tahapnya seperti statistk?...

ape2 pun., gd luck, k!!!

H said...

thanks hana..
bg hamba statistik best lg..
sbb sem lepas dah amik stat..
sem ni calculus II lak..
agk mencabar..
tp hamba akan cuba yg terbaik..
thanks again hana..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

waa..pb dpt nset bru.....
jeles2....

H said...

huhu
ska hnset lma lg..
xasa cm fon bru pon..
jrg guna..
hehe