Thursday, March 15, 2012

BANTU AYU YG BUNTU

 Assalamualaikum wbt

just nak kongsi soalan yg ayu ajukan dalam fb mengenai ayu sendiri..
so, anyone, kalau ada pendapat..share la dgn ayu..
ayu dah cari dalam google tentang mna2 soalan2 mcm ni yg pernah diutarakan tetapi masih belum jumpa..


moga setiap yg kita lakukan berada di dalam keredhaanNya...
Amin..

sekian, Wassalam..

4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

eh?? awk thu x UAI pon photografer laa.. ;D

betul,slagi xtimbul ftnah ;)

Pn Kartini said...

Salam dear:)

Bagi pendapat akak..
segala apa pekerjaan bergantung pada niat..andai ikhlas dengan niat yang betul..bg pendapat akak tiada menjadi kesalahan..
Ayu jalankan t/jwb yang diamanahkan dan yang diharapkan oleh mereka yang memerlukan ..Yang ptg..kita masih menjaga adab..kesopanan..dengan mengekalkan ciri2 seorg muslimah berwibawa....InsyaAllah
:)

Ayu said...

cekbolat2- UAI kan lelaki awak, so..org pndg normal kalau lelaki pegang..klu pempuan yg tmbh2 yg tdung bulat ke, labuh ke..nmpk pelik sikit..huhu

Ayu said...

kak tini-thanks kak..nasiht sgt mnfaat..miss u..=)