Tuesday, March 26, 2013

ENGAGEMENT | ZUL & FATIN

Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah, blog dah terbebas dari malware yang ntah apa-apa tu...
saja ja, tak mau bagi ayu coret2 kan...

Btw, my best friend, Nurul Fatin has been engaged on 23.3.2013
sebenarnya she hired me to capture the moment...
tp ayu susah nak confirm since ayu ada  invitation walimah kawan2 ayu...
so, just give her promise, "In shaa Allah, kalau sempat ayu g"..
dan Alhamdulillah..ayu diberi kemudahan utk bertandang di majlis pertunangannya...

ayu mengenali kawan ayu sejak di bangku sekolah menengah lagi walaupun berlainan sekolah...
pada masa yang sama, mama beliau, Cikgu Fuzilawati merupakan cikgu di sekolah ayu...
baiklah, tanpa sebarang bebelan, jom raikan majlis ini bersama...

mencuri perhatian...ayu pernah buat dulu-dulu...tp yang ni lagi cantik dan comel...

DIY...mini backdrop yang sesuai utk latar belakang gambar...

malu nak bergambar tapi diajak fatin dan disuruh rakan-rakan lain bergambar kenang-kenangan...
ini la satu satunya gmbar yg ada bersama fatin...as i said,"Jurugambar tak perlu bergambar"-ayu
hehe

lovely and beauty friend...^_^

menunggu giliran, Wani, Norma, Fatin Razak , Hazirah....kenalan ayu juga yang sama-sama meraikan majlis tersebut..

Ukhwah Fillah....me? as photographer la...hehe


great moment...sarungan cincin pertunangan...
Fatin say, dia gementar tapi bg ayu..its normal...



Cikgu Fuzilawati memeluk anaknya yang telah menjadi tunangan orang dan diserikan oleh adik Fatin, Adilah...^_^


rombongan Zul...

They are mom & daughter, they are friend, they are housemate, they are everything for each other...

dari kiri, Cikgu Fuzilawati, Zul, Fatin dan Ibu Zul....

We are engaged !!! ^_^

ayu disini adalah antara sahabat-sahabat yang gembira meraikan majlis ini...
tak terasa letih apabila melihat riangnya tawa sahabat, mesranya pergaualannya serta manis senyuman di hari pertunangannya...
doa ayu, moga Allah permudahkan ikatan kalian utk ke peringkat yg Allah redha yakni, pernikahan...
seterusnya kalian bahagia hingga ke anak cucu dan hingga ke syurga abadi...
TAHNIAH sahabat....
May Allah Bless U 4ever...
Sekian, Wassalamualaikum wbt

pst: anyway, gmbr yg upload kat blog xbpe nk clear laa berbanding gmbr dlm file .huhu..tp boleh la nk share with here kan..

5 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Pandai amik gambar...gud job.

Ayu said...

ridzwan-hehe, thanks tp ada yg lebih hebat dlm bidang fotography...ayu besa2 sj..=)

Nasuha said...

Tahniah untuk pertunangan sahabat!

Faridzuan said...

Alhamdulillah atas pertunangan sahabat. Moga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. :)

Atiqah Fadzil said...

tggu nasi minyak cikyu pulak :P