Wednesday, July 8, 2009

KaD mAtRik HiLanGGGG..!!!


Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum...w.b.t
adoii..rini dugaan banyak gak yer..huhu.Alhamdulillah,dapat dihadapi dengan tenang..firstly,bulan rejab ni,hamba ambil la kesempatan utk wat amalan sunat that is puasa..so,masalahnya,malam tadi tak makan apa pun..so,lapar jugak pagi-pagi td tapi dah niat nak puasa gak,so bertahan..
tadi,gi kedai buku kat dalam kampus la kan..kedai tu dekat kantin,aduss..pelihara nafsu makan ku Ya Allah..sabar-sabar..time tu time lunch..panas terik.panas dunia katakan,di akhirat kelak lagi dasyat,Wallahualam..then,on da way gi kedai buku tu,da se group kumpulan belajar part 1,junior la kn..hehe..dorang tengah makan ais krim..waaa..sabar hati,sabar nafsu,sabar iman,sabar jiwa..sabar wahai H...so,lepas beli buku,balik la lenggang2 ala-ala 3j/km..hehe..so,pulang la hamba ke kolej kediaman dengan letihnya dengan classmate hamba..
pe lg berlaku??kelas mula pukul 4,tp hamba n member terpaksa bergerak awal sebab da interview zakat..so,masa interview,macam2 soalan letih nak jawab..harap berjaya...
next situation,lepas kls habis pukul 5 tadi,hamba keluar awal,bagus tol tapi bukan psal apa,pasal sejuk sangat bilik tu,dah kat bangunan baru,warna purple...bangga2..hik2.so,after da class,on da way balik bilik baru perasan kad matrik hilang..jeng3.pe ag,g cari kat tapak2 kejadian la.tp last2,g repot kat pjbat keselamatan,kena la wat lagi kad matrik esok,kena denda rm15..mahalnya..pe bole wat..dugaan.
actually bagus gak dapat kad matrik baru sebab sebelum ni memang nak tukar kad matrik sebab kat martik lama ada salah kat no.ic...xpelah,ada hikmah kot,InsyaAllah..
lagi???alaaa..mr.i,nape topap kat no.hamba???dah berapa ratus kali dah topap.dah la byk,hurmm.xpe2,jap gi,akan ku topapkan kembali pada mu.jgn topap ag keh,plesh3.huhu..tak brapa selesa guna duit orang,thats my style...
ashy?sorry jarang dapat bersms..nak kata sibuk tu,tak la sangat,fon wat pasal,seksa nak menaip mesej...minta ampon..same goes to u mr.i...

thats all for today...
Wassalamualaikumm w.b.t

3 comments:

aM'i'NotE said...

ade kar topup balik....
xnk lar gnie....
owg ikhlas...
die nk kuar topup ssh nk stdy....
(T_T)

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tak pa takpa...topup kat aku...aku ngah miskin neyh....muahahahahaha.......
ya ka..tak pa.....wani phm.....study leklok k.......huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

nice blog! purple my fav too!