Monday, August 10, 2009

ThAnKs



terlupa lak nak post someting kat sini,
tanggal 08/08/09, hamba keluar dengan 2 sahabat baik hamba.
best3 !!! Alhamdulillah tapi terasa bersalah kerana menyusahkan diorang ber'2..
korang,nanti keluar lagi ye??hehe..
i,
thanks for da 'gift'...
thanks datang ambil hamba cekali dengan ashy..
thanks for sanggup tunggu dengan kampus..
thanks for belanja makan..
thanks for teman g rawat ladtop hamba..
thanks for teman g bedah jam comey hamba..
thanks for teman tengok bear2 comey2..
thanks for jalan-jalan kat taman bersama hamba..
thanks for teman jadi murid tadika 'dekdu'(cikgu) ashy..hehe
thanks for air mineral??hah,air mineral..
thanks for care of me time naik buaian..huhu

eh,ingat hamba and i je ke??
Ashy pon ada, semua aktiviti di lakukan bersama,tidak berdua..
yang jelesnya, ashy pakai baju putih corak purple cun..
nak kena cari juga..
so..
ashy,
thanks for datang ambil ayu kat melbourne ni..
thanks for layanan yang tersangat baik terhadap hamba..
thanks for kentang mcd..hehe..
thanks for bwa hamba gi tempat-tempat berkaitan utk rawatan dan pemedahan.
thanks for teman hamba tengok bear2 yang cute2 cm ashy..
thanks for teman g kedai ladtop and jam..
thanks for bawa hamba g taman jubli..
thanks for teman hamba main buaian..(sampai ngantok)
thanks for menceriakan lagi suasana bersama..
thanks for hantar hamba balik melbourne kembali..

sebenarnya banyak lagi thanks buatt korang,tapi biar hamba simpulkan kat sini...

THANKS FOR EVERYTHING !!!!MINTA MAAF ANDAI TERKASAR BAHASA DAN TERSALAH PERLAKUAN SEPANJANG KITA BER3 KELUAR BERSAMA..

U all memang best..Miss u all soo much.
sekian,wassalamualaikum w.b.t

2 comments:

flip said...

kwn mmg pnting kan,,huhu

H said...

tol tu flip, skong3..and u r my friend too...