Tuesday, November 1, 2011

AYU KONVO

Assalamualaikum wbt..
23hb dah berlalu...
hari ini, baru mendapat peluang utk mengupdate laman ungu ini..
Alhamdulillah semua berjalan lancar,
walaupun pelbagai cabaran di lalui sepanjang nak berkonvo.
nothing to say at here...
lets we shoot...hehe
ni kad jemputan utk waris masuk ke dewan, limited for 2 person only...memandangkan ayah ayu tak dapat hadir, mak dan abang teh yang masuk ke dewan...

ini, pre-konvo shoot...

that's me...first time berkonvo, Alhamdulillah hati girang...

antara yang hadir mewarnai hari konvoku...

terima kasih tak terhingga kepada semua yang menghadiahkan jambak2 bunga, teddy bear n semua...
so, next my konvo InsyaAllah 2013 or 2014...
sekian, Wassalam...

13 comments:

nurkaloi said...

tahniah ye ^__^

Anoizul (Robin Zuvnal) said...

tahniah ayu...

Kazman & Sue said...

tahniah... anak buah kami pun baru lepas konvo juga di ITM... smoga ilmu itu dapat dimanfaatkan dunia akhirat....

Linda Musa said...

congrats on ur g-day...teruskan perjuangan.ilmu xkan habis kerana ia terlalu luas utk diterokai :)

Kunang-Kunang said...

Tahniah ayu!!

saliha said...

c0ngrats ayu...
cntik...

Kazman & Sue said...

selamat hari raya Aidil Adha dari kami sekeluarga....

Ayu said...

nurkaloi-terima kasih atas ucapannya...^_^

Ayu said...

anoi-thanks anoi, tahniah kpd anoi jugak

Ayu said...

Kazman & Sue- maaf lmbt bls komen..terima ksih ats ucapan..ramai yg konvo kat sni....hehe
selamat hari rya aidil adha..hehehe

Ayu said...

kak linda-terima kasih kak...kata2 gak manfaat bg ayu..

Ayu said...

puan KK-terima ksih puan...=)

Ayu said...

saliha a.k.a deq- ma kaceh...hehe