Monday, October 17, 2011

SEPETANG BERSAMA

Assalamualaikum...
16/10/2011
saja ayu nak update sikit aktiviti ayu hari ini...
pada pagi, ayu dah settle hal pengambilan jubah konvo...
Alhamdulillah selesai..

pada petangnya, Adibah offer ayu follow dia g joging...
fikir punya fikir, all rite..
nak ikut lah...
bukan nak g joging tapi nak pi shooting..
hehe...

bersama Adibah dan Hanim di Tasik Shah Alam...

she's my sweetheart...

memang sesuai lah lokasi yang ayu pergi utk kegiatan beriadah bersama kawan-kawan & family...
walaupun, agak sedikit tercemar air tasik..
tapi ada sahaja yang menjalankan kegiatan memancing...
hehe...

Adibah saja yang berjoging..
kami bertiga, berjalan keliling tasik...
tak ketinggalan jugak la, kami menyaksikan kegiatan para graduan yang buat shooting for pre-graduation...
meriah sungguh, siap baling2 topi...
bak kata hanim, ''kang terjatuh topi dalam tasik, xtau laa.."
hehe...

InsyaAllah, kelak ayu update lagi entry di laman purple...
sekian, Wassalam...

5 comments:

Kakzakie said...

Seronok bila tiba saat yg ditunggu, sampai nak berjoging dah lain jadinya...

Kazman & Sue said...

lama dah kami tak pergi tasik tu...

Ayu said...

kak zakie-seronok juga rasa di hati..
23hb ni konvo...jap jer ag akan berlalu..hehe

Ayu said...

kazman-dtg la siar2...cuma xpuas hati dgn air tasik dia yg kurang bersih..huhu

Kazman & Sue said...

dulu situ tempat kami sekeluarga melepak2x dengan anak2... pas tu pi main kat taman tu... weekend ni nak datang situ laa...