Friday, January 20, 2012

OFF EXAM

Assalamualaikum...
kembali ayu dari musim exam yang sangat mencabar dan pertama kali utk peringkat ijazah ini...
dapat paper exam pun pelbagai warna...
ada yang kata, tahap kepayahan bergantung pada warna...
ada juga yang kata, its depend on somebody, kalau kita study dgn baik, maka soalan dpt dijawab dgn  baik...
Wallahualam..
but for me, its terrible exam...
see all 6 paper that i've taken...
Philosophy,Ethnic,Economy,Accounting,Ordinary differential, & Vector...
colourfull exam paper..
nice but its truly hard...

walau apa pun, usaha dah sudah...
sekarang doa dan tawakal itu diperlukan...
moga Allah berikan yang terbaik dalam keputusan nanti...

and now..
even dah habis exam, rata2 dr sahabat2 ayu dan ayu sendiri masih dalam dilema merana akibat final exam yang berlalu..
muhasabah diri juga la, mana saja rezeki yang kita dapat, itu adalah ketetapan Allah dan bersesuaian dgn tahap usaha yang kita lakukan...
kalau masih berada dan kegagalan atau dibwah target, mungkin terdapat sesuatu yang kita lakukan dan menjadi musabab perkara tak diingini berlaku dan diturunkan olehNya..

im fininshing my 1st semester...
and now, semester break 6 weeks...
tak sabar nak balik kampung jumpa mak ayh and honey (dslr)...

InsyaAllah, nnt akan ayu update lagi di sni..
sekian, Wassalamualaikum.

note: dapat undangan walimah rakan2 dalam cuti stdy week ni....tergugat nk ada walimah sendiri jugak...bila nih??hehe...jodoh adalah rahsia Allah..ayu akan hbiskan bljar dan ayu tunggu jdoh itu...

6 comments:

IFA Athirah said...

awk x sbar balik kmpung.saya dh ada di kmpung.haha

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Ayu said...

Ifa-ala..jeles awak cuti awal..hehe..tp skg dah xcmbru..kta sma2 cuti...hehe

Ayu said...

niena-sy akan terjah..hehe

ainulaqma said...

awak student uitm ea??

Ayu said...

ainul aqma-yer..sy student uitm shah alam..=) awak pun??