Friday, June 15, 2012

JOM BERKAYAK

Assalamualaikum wbt
Alhamdulillah, jumaat memberi ayu sedikit masa terluang utk update aktiviti ayu dan rakan yang dah lama berlalu..hehe
10.4.2012, ayu dan rakan-rakan kelas menghabiskan petang beriadah di Tasik Shah Alam..
kami BERKAYAK...
 pengalaman baru buat ayu sebab first time berkayak...

 dari kiri : Siti, Rizal, Taufiq dan Zizi...masa ni perempuan naik kayak couple yang perlu dikemudi oleh dua orang...
lelaki naik kayak single...

 setengah jam kemudian, kami tukar pulak...lelaki naik kayak couple, perempuan naik kayak single..
ternyata kayak single lg best sbb kita control sorang2..hehe

 petang yg agak panas terik...nak tgkap gambar pun, mata kenyit2..hehe

oklah, ayu berkayak dulu, daaa~...hehehe thanks ct , tangkapkan gmbar guna kemera handfon..^_^

sekian dahulu utk hari ini..
InsyaAllah, ada peluang nak g kayak lg...hehe

Wassalamualaikum..

6 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak pernah naik kayak. Takut tenggelam. Selalu bayangkan yg tak baik..

nadz said...

lama-lama pandai kita boleh berkayak ke Pulau-pulau pulak!

Ayu said...

kak zakie-ayu pon takot jugak kak, tapi semangat yang kawan2 bg tu yang buat ayu berani sikit...tambah2, permandangan indah sekali, hilang tension study...hehe

Ayu said...

mama nadz- hehe, InsyaAllah..tapi ayu kalau air tenang macam tasik & sungai berani jugak nak kodek2 naik kayak...kalau kat laut, dengan ombaknya, harap naik kapal la kot..^_^

Amalina Ali said...

wahhh... bestnya berkayak. : )

Ayu said...

Amalina Ali- Alhamdulillah best...^_^