Monday, February 25, 2013

WALIMAH SADIQATI FEBRUARI

 Assalamualaikum wbt

lama ayu tinggalkan laman ini tanpa berita dan apa-apa entry...
ayu baru sahaja menamatkan kursus 4 minggu iaitu kursus Program Pentauliahan Profesional (3P).
Syukur Alhamdulillah, ayu lulus untuk 2 kursus...
sangat mencabar exam yang diberi tp Alhamdulillah rezeki..

okey, back to the topic on this entry...
semasa bangsa cina menyambut CNY, ayu pulak pulang ke kampung bertandang ke walimah rakan ayu (sadiqati = sahabat saya)...

pada 9 Feb, junior ayu dr SK Dulang hinggalah SMK Dulang mengadakan walimahnya di rumahnya yang berdekatan dgn kampung ayu..
berikutan ayu pulang bercuti, ayu dpatlah pergi...Alhamdulillah...

ni la junior ayu...muda 1 tahun kalau tak salah...
his hubby mmg look younger la and my friend, Raudhah sgtlah gorgeous...
ayu lak, amik berkat la kot dok sebelah pengantin tu...
rata-rata ngomong begitu lah bila bergambar dgn pengantin...hehe

ok, next..10 Feb, ayu ke Jitra...
seorang akhawat yang bersama-sama mencari ilmu dunia dan akhirat di UiTM Merbok mengadakan walimahnya di Sekolah Al Azhar.
Alhamdulillah, sempat bergambar dengannya....
majlis yang sederhana dan meriah juga.
tak sempat nak jumpa teman-teman usrah yang lain, mungkin kerana ayu pergi agak lewat...

bersama teman usrah, Sumayyah....also younger than me...
sgtlah berbesar hati, when i asked her, 'kenal lagi tak, maiyah??"
then, she answered, 'mesti la kenal...kak ayu'...
Alhamdulillah still keep in her mind bout me...

Barakallahulakuma....
Ayu doakan buat sahabat-sahabat, moga Allah melimpahkan rezeki buat kalian serta memberikan kebahagiaan di dunia sterusnya hingga ke Jannah...
Aamiinn...

sekian, Wassalamualaikum wbt

1 comment:

Datin Tita said...

cantik blog akak ni.. <3