Wednesday, October 12, 2011

ADI KONVO

Assalamualaikum wbt
musim konvo sekarang kan...?
jadi, ayu tak terlepas utk menerima undangan photo shooter daripada Iskandar Adi.
Selain itu, ayu juga bersama-sama beliau di sepanjang hari konvonya..
beliau telah selamat menerima pentauliahan diplomanya baru-baru ni bertempat di PICC, Putrajaya.
Tahniah Adi/Amin/Kapten/Cuyang/Dikyang...
 gambar ini ayu shoot curi-curi semasa photographer sedang mengshoot gambarnya....

ayu juga tak terlepas utk dishoot oleh kakak adi...sememangnya ayu tak sesuai bergambar..tapi takpelaa sebagai kenangan...
bunga yang dipegang ayu, adalah daripada Teacher Nadzipah iaitu mama Adi..It's first time ayu mendapat bunga sedemikian berserta teddy bear comel di dalamnya...girangnya hati.

terima kasih tak terhingga kepada keluarga Adi yang sudi memberi peluang kepada ayu merasai hari konvokesyen adi beserta menjadi photographer di hari berkenaan...

sekian, Wassalam


p/s: hari konvo ayu bakal menjelang, 23/10/2011.....InsyaAllah..

6 comments:

Zima said...

seronoknyaaaa dapat mungaaa hihihi ^__^ purple gitu.. like3~ semoga konvo cik u t berjalan lancar yee.. adi lak shoot photo erkk :)))

Ayu said...

Aminnn...thanks syg.tu la, xsgka sangat2..xpernah2 dpt bunga besar sbb xpernh lg konvo..heheh
Amin..moga-moga...ada kak long lg best..huhuhu

saliha said...

bestnyer ayu..
dpt bnga..
nty g konvo deq skli yee...
jd shootr deq ea...

Ayu said...

deq-best2...nnt deq bg bunga kat ayu lak deh...hehe...
deq, 'thanks syg' tu, komen utk kaklong ayu yg nama 'ZIMA' tu la...ish2...deq ni,memandai ja oyat bukan2...hehe...
boleh jer, nk g perak tp transpot n sume deq supot yer..hehehe

saliha said...

hahahhahahahaha....
blh2...
tp dtg rr perak...
cm sunyi je convo kt perak..
xde rmai kwn..
s0bs0b..

Ayu said...

alolo deq..tak yah sedih...mesti gempak punya kat perak pun..huhu...
ktorag pun dgr mcm2 gak hal..kena parking kat giant la, n mcm2 lah..huhu