Saturday, September 10, 2011

I'M HERE

 Assalamualaikum....
Alhamdulillah 9hb, ayu sudah selamat mendaftar di UiTM Shah Alam dan ditempatkan di kolej kediaman Mawar...
memandangkan ayu dah berada di tempat yang agak baru bg ayu, 
ayu ada snap beberapa gambar menerusi Nokia C2 ayu..
ayu xbawa DSLR kerana faktor keselamatan..
InsyaAllah, nant ayu bawa utk shoot at here..
enjoy with the pic..

my room..pada mulanya, menanti siapakah bakal menjadi roomate ayu...
petang kemudian, kelihatan siswi dtg..
Wan Hafsah, thats my roomate...
dia menjalani program profesional law kat sini...
overall, she's nice person n beautiful...
comel..^_^

pada hari kedua di sini, ayu follow hafsah dan rakan-rakan dia pergi beli barang...
kitaorang pergi ke PKNS pada mulanya...
kemudian, move to SACC mall yang berdekatan dgn PKNS...
seberang sana tu, PKNS..kata Jue, kat situ jubah cantik-cantik dan berpatutan...
InsyaAllah, i'll be there again utk survey jubah-jubah cntik..

 sampai di seksyen 2, kami semua ke kedai stationery dan beli makanan...
seksyen 2....banyak bas akan bergerak ke UiTM...tambangnya, RM1

benda baru bagi ayu, sistem touch and go utk menaiki bas...
so, ayu dah miliki 1 kad TnG utk digunakan di sini...

i have called my mum and tell her my activity at here today...
she's telling me that my dad was at home..
Alhamdulillah...
mak ayu tak keseorangan..
ayah pula akan berada di rumah sehingga 20 sept..
dan akan kembali ke Hospital Penang lepas itu..

the class will start in couple of day from now...
moga ini baik, InsyaAllah..
all the best ayu and all my friends...

sekian , Wassalam..

20 comments:

momo said...

Alhamdulillah. moga semua bejalan dengan lancar dan d permudahkan...^^

Pn. Sheila said...

rindunya seksyen 2...

✿cik tempe✿ said...

rindunya kat kolej mawar :')

✿cik tempe✿ said...

btw, kalau tinggal kat mawar tu mmg kna berdisiplin la.bnyk songeh sikit kolej tu.heee :)

Hananorisa said...

Hana pun pernah tinggal kat kolej mawar...tapi Hana bukan student uitm...hari tu, ada lawatan dekat sekitar shah alam, pihak uni Hana sewa bilik kat kolej mawar...he~

Anep Radzi said...

gudluck kt sne... take care

kaizen said...

penah stay kat sane gak... mase tu skola ade wat program n sy g as fasi....

fairus said...

MOPGA DAPAT BELAJAR BERSUNGGUH2.. JANGAN HAMPAKAN HARAPAN KEDUA IBUA BAPA.. TERINGAT MASA BELAJAR KAT UITM SHAH ALAM DULU.. 2001-2004.. :)

Ayu said...

momo-Aminn...moga2.thanks momo..

Ayu said...

pn.sheila-rindu??dtg la sni..hehe

Ayu said...

cik tempe-yeke?urm..byk gak senior2 n kwn2 ckp mcm tu..kolej mawar mmg agak ketat disiplinnya...

Ayu said...

Hananorisa-ok la tu hana, pernah juga rasai kolej ni kan..ayu first time tp for me, ckup selesa , Alhamdulillah

Ayu said...

anep-thanks...InsyaAllah..=)

Ayu said...

kaizen-owh..yeke..waa..jd fesi..tabik3..hehe

Ayu said...

fairus-terima ksih..owh yeke, kiranya ni super duper senior la ni..hehe

fairus said...

AYU : YE...

kaizen said...

xde ape nk ditabik time tu tlg cikgu jer pon...

Ayu said...

fairus-uish...anda alert dgn balasan komen ayu..terima kasih...=)

Ayu said...

kaizen-bg ayu, bukan sng utk mnjd seorg fasi yg bakal menjd ikutan stdnt lain tau..so, syabas..thanks alert pd balasan komen ayu..=)

Citrus Azwa said...

hahaha...dh kna ada kad rapid KL..pengangkutan yg plg best kat situ..dan slamat menghadapi suasana berebut bas dipg hari..hahaha