Thursday, August 25, 2011

SEKALI LALU

Assalamualaikum wbt
lagi beberapa hari lagi akan menjelangnya aidilfitri...
lama jugak ayu tak update laman ungu ni..
bukan sebab tiada idea...
ada idea then kerja tunda jer utk update..
so, ini lah jadilah..dicombinekan sekali dalam 1 entry..

1.
21hb baru-baru ini, ayu ke merbok..
melawat para-para kenalan disana selain berbuka puasa dan bersahur bersama...
paling terasa kemeriahan nak sambut lebaran adalah bila masuk ke UKK..
unit kaunseling...
sebab...
 cantikkan hiasan yang dibuat, terasa semangat raya bila tengok side ni...
siap ada balang kuih raya lagi, nasib puasa bila berkunjung di sana...
kalau tak, selamat la kuih tu ke perut..
anyway, gambar yang diupload di ambil ketika waktu malam selepas berbuka puasa bersama rakan-rakan PM..
 sebelum berbuka puasa, sempat posing dikamera..tak nampak macam letih puasa pon..hehe...
mereka-mereka yang sangat ceria..
tak lokek dgn sumber perbualan dan ketawa...
memang tak kering gusi with them..
semasa kesana, ayu dengan feedi sahaja kerana memandangkan yg lain-lain sibuk dgn urusan sendiri..
jadi, before kami sambung belajar ke tempat lain, spend time sehari dua bersama kenalan-kenalan merbok..
kak sini, nak ucapkan a lot of thanks....
thanks feedi@fifi mengajak ayu ke sana and ajak ke cinta sayang...sgt amat memahami merealisika impian ku.....^_^
thanks tatina@farina, menumpangkan ayu bermalam di rumah sewa selama 1 malam, sgt nikmat tidur disana...tak puas nak borak-borak dengan tatina, tatak wan dan syu....
thanks to siti hawaliah @ Alya, yang menunggu ayu di village mall serta memberi kerepek raya dan pin-pin bunga comel...pernah berhasrat utk memiliki pin macam tu, tp ada yg memahami dan memberi pada ayu..tq al..
thanks to najwa, sharing a story...moga ini baik, InsyaAllah...
thanks to nana, din, miji, madz, remy, saiful, azly, ehsan, ayed, syam, juju and sapa lagi yer...urm..

2.persiapan raya?? 
langsir bilik ayu dah dipasang....

3.mood: sedih~
ayah berada di Hospital Pulau Pinang..
moga ayah cepat sembuh, dan boleh berjalan kembali seperti dulu,..
serta kita akan menyambut syawal bersama dirumah..
sedikit dugaan Allah sbg tanda kasih sygNya pada kita, wahai ayah..TABAH...
ayu sentiasa di sisi ayah...

sekian, Wassalam..

16 comments:

Pendamba Mawar said...

tu dia langsir bilik baru..hehe..smangat tu

momo said...

pendamva mawar-hehe..bukan semangat, langsir bilik tu xpernah tukar before this actually...so, dah tukar nice skit utk raya..simple2 sja..hehe

momo said...

'momo' is my second blog...

ira-yoshida said...

semoga ayh sembuh..

Ayu said...

thanks ira...Aminnn

Alya Sumayyah said...

Most welcome ayu..jumpa lagi nanti.. ^.^
semoga ayah ayu cepat sembuh.. N may Allah always bless ur...

MAISHARAH said...

tenkiu follow..follow u back..emm bekas student uitm merbok eh??

Ayu said...

alya-InsyaAllah, nnt kita jumpa lagi....
may Allah bless u too...

Ayu said...

maisharah-ur welcome..yup..ex-uitm kedah

Saiful Nizar said...

hohoho..selamat hari raya kak ayu....langsir bilik saya pon dah d pasang jugak,,,

Ayu said...

adik saiful-wrna apa?bilik pengantin ke...??hehehehe

Saiful Nizar said...

tunggu saya punya new entri..huhuhu

Ayu said...

saiful-nak lawan yer..hehehehe..akak tgu

arina soberi said...

my fren pic kad atas tu.. ehsan kan.. =)

Saiful Nizar said...

kak ayu,,komen le..langsir baru kootttttttt

Ayu said...

arina-yes...=)